Ovi oululaiseen elämään!

Rotuaari, pallo ja Toripolliisi! Siitä on Oulun keskusta tehty. On se tietenkin paljon muutakin – tapahtumia, ihmisiä, ostoksia, ravintoloita ja kohtaamisia.

Tervetuloa Oulun keskustaan, täällä jo sinua odotellaan!

Nousussa nyt!

Uusi ravintolatapahtuma kesäkuussa!

Uusi ravintolatapahtuma hakee jäseniä kansalaisraatiin, maistelemaan ja pisteyttämään kaupungin parhaiden ravintoloiden antia.

Viihtyisä keskusta on turvallinen keskusta

Liikekeskus on kerännyt tieteentekijöitä ja taiteilijoita eri puolilta Suomea mukaan tuottamaan tietoa ja ajatuksia siitä, minkälainen Oulun ja sen keskustan tulevaisuus voisi olla. Lue koko juttu turvallisesta keskustasta MunOulusta. -->

Keskustassa tapahtuu, kesät talvet!

Haipakat, konsertit, tanssit ja keskustan kyläjuhlat. Pilkit ja avantofestarit. Oulun keskustassa tapahtuu kesät talvet. Tsekkaa täältä parhaat menovinkit.

Oulun keskustaan kätevä tulla, ja täällä on erityisen kätevä olla.

Ja asuuko sinussa pieni, tai isompikin, tapahtuman järjestäjä. Tutustu täältä eri alueisiimme ja katso ohjeita tapahtumien järjestämiseen keskustan alueella.

Ajankohtaiset

Kaikki ajankohtaiset

Nosto

Paska Kaupunnin parhaat ravintolat -tapahtumat etsii maistelijoita! 

Rakastatko ruokaa? Asuuko sinussa kulinaristi, jonka haluat päästää valloilleen arvioimaan Paskan Kaupunnin parhaiden ravintoloiden kilpailuannokset? Tässä on tilaisuutesi!

Lue lisää

Oulun Liikekeskuksen vuotuiset tapahtumat